Кредит без Трудов Договор

кредит без трудов договор

Кредит без Трудов Договор

Факт е, че ежедневно са необходими средства за съществуване, които са точно разчетени за месечните разходи на домакинството. Но понякога се явяват неотложни нужди, за които не всеки разполага със заделени средства. Трябват ви спешно допълнителни пари, покриващи семестриална такса, разходи по абитуриентски бал, предстоящ празник, внезапен или планиран ремонт, неочаквано висока месечна сметка, изискваща незабавно плащане, медицински разходи и др. Временно сте останали без работа и нямате постоянен трудов договор. Нуждите ви могат да бъдат покрити и при тези условия, това съвсем не е невъзможно – можете да ползвате кредит без трудов договор!

Какво представлява кредитът без трудов договор?

Банките са твърде тромави институции, особено след началото на финансовата криза те станаха още по-стриктни, относно отдаването на кредити и не заемат средства на хора без трудов договор. Във фирмите за бързи кредити, обаче, можете да получите кредит без трудов договор веднага – одобрението и превода на средствата отнемат часове.

В кои ситуации може да ви е необходим такъв кредит?

Нуждата от бързи пари, липсата на постоянна работа и възможността да получите заем без да попълвате огромен брой документи, са само малка част от причините да кандидатствате и получите кредит срещу лична карта без трудов договор.

Какво е необходимо да предоставите, за да Ви отпуснат кредит без трудов договор?

кредит без трудов договорПредоставяте данни от личната си карта, т.е. кандидатствате само с нея и ви отпускат бързо необходимите средства. Този лесен начин за предоставяне на пари на заем без трудов договор не трябва да ви заблуждава – кредитът трябва да се върне точно и коректно, така, както ви е бил даден.

Фирмите за бързи кредити имат право да получат от вас личните ви данни, а вие сте длъжни да им ги предоставите, ако желаете да получите пари на заем. Те законно имат право да ги съхраняват и използват в случай, че не върнете задължението си. С тази стъпка вие се съгласявате с условията на компанията, предоставяща ви кредита.

Бъдете много внимателни, когато вземате решение за теглене на бързи кредити. Направете щателно проучване на потенциалните си приходи, които бихте получили в периода на изплащане на кредита, за да сте сигурни, че няма да изпаднете в неплатежоспособност. Все пак, ако вече сте изтеглили кредит без трудов договор и не можете да изплатите някоя вноска, най-добре е да се свържете с кредитната фирма и да уговорите дата за следващо плащане. Ако решите да просрочите по една или друга причина вашето задължение към кредитора той ще изпрати поверените му лични данни към оторизирани фирми за събиране на кредити, които ще започнат принудително, по съдебен път да събират вземанията си. Кредитиране само с лична карта не означава, че можете да вземете бързи пари и да не изплатите дълга си.

Какви са предимствата на този заем?

Предимствата на този вид кредит е, че вие се освобождавате от досадното четене и подписване на купища хартия. С особена сила това важи при кандидатстване за кредити онлайн. Освен това не доказвате доходи с трудов договор. Можете да получите сумата, която ви е необходима – банките отпускат огромни кредити, а на вас ви трябва кредит с по-малък размер. Затова бързият кредит без трудов договор е лесен, удобен и ефективен начин да вземете малко пари за кратко време.

Каква сума отпускат фирмите за бързи кредити?

Обикновено това са суми от 50 до 5000 лв. Ако заявката ви е одобрена парите се превеждат за минути и можете да ги получите по банкова сметка, да ги изтеглите от банкомат или на касите на „Изипей“ (EasyPay). За няколко часа кандидатствате, одобряват ви и исканата сума е при вас – бързо, лесно и според вашите нужди.