Kредити без доказване на доход

кредити без доказване на доход

Kредити без доказване на доход

кредити без доказване на доходДнес темпото на живот е изключително бързо, което води до увеличаване на разходите. И, ако приходите Ви не се променят, вероятно ще Ви се наложи да взимате пари назаем. Когато роднините и приятелите Ви не успяват да помогнат и не можете да покриете изискванията на банките, то Ви остава единствено вариантът да се обърнете към кредитните къщи. Доста от тях предлагат кредити без доказване на доход.

Вероятно Ви се струва странно, че някой ще даде пари назаем, без да е сигурен, че ще успее да си ги вземе обратно. Рискът за кредитните къщи при този тип кредити е доста висок, но те все пак отпускат заеми, дори на хора, които не могат да представят удостоверение за доходи.

Какво са бързите кредити без доказване на доход?

Кредити без доказване на доход – това е вид паричен заем, при който кредиторите не изискват да представите документ, удостоверяващ редовните Ви доходи. Идеята звучи странно, понеже ако нямате доходи, не можете да върнете парите, но все пак се предлагат такива услуги.

При отпускането на такива кредити, кредитните фирми поемат голям риск, затова внимателно проучват кандидатите, след което се произнася индивидуално становище.

Какви са условията да получите кредит без доказване на доход и поръчител?

Има няколко варианта за получаване на кредит без доказване на доход. Един от тях е да го направите онлайн. Фирмите, отпускащи кредити, имат уеб страници, на които ще откриете специални формуляри за кредит без доказване на доход и поръчител. Можете и да отидете направо в офиса на някоя от кредитните къщи. На място ще получите детайлна и специфична информация и ще сте добре запознати с условията на договора си – като срок, лихви, вноски, предсрочно погасяване и други. За да заявите кредит, ще Ви трябва само лична карта, а за да разберете дали сте одобрени – към 30 минути.

Какви са недостатъците от тегленето на кредит без доказване на доход?

Трябва да отговорим на този въпрос, за да разберете какво всъщност представляват кредитите без доказан доход. Когато продават определена стока или услуга, продавачите трябва да са сигурни, че ще си получат парите. Тоест, банките (техният продукт са парите) изискват документ, който да удостоверява, че ще можете да изплатите заема. Защото, ако не успеете, това създава лош кредит. А натрупат ли се лоши кредити, основите на банката биват подкопани.

Не си мислете, че за Вас е безопасно да изтеглите кредит без доказване на доход. В случай, че не сте коректни при изплащането, възможно е кредиторите да заведат съдебно дело, за да си получат парите, като това може да Ви разори.

Каква сума може да получите, когато теглите бърз кредит без доказване на доход?

Предимно, този тип кредити, се предлагат в размер около 50-5 000 лв. Ако представите поръчител, можете да се възползвате от преференциалните цени на сумата и лихвите.

Защо трябва много внимателно да помислите преди да изтеглите кредити без доказване на доход?

Сумата, която ще изтеглите, трябва да бъде върната с лихвата. В случай, че не платите навреме, Ви се начисляват по-високи лихви. Ако не сте коректни с плащането и към Вас бъде заведено дело, това допълнително ще увеличи сумата, която трябва да платите. Внимателно трябва да прецените дали да вземете кредит без доказване на доход. Това може да е доста рисковано, така че не прибързвайте.